Top 10 downloaded Albums
1. Sapat in palmele Tale, vol.36
2. Ce-ai lasat in urma ta?, vol.10
3. Speranta, vol.37 Colindul mamei
4. Alfabetul animalelor, vol.4
5. Ma-ncred in Domnul meu, vol.2
6. Te-ai gandit, vol.35
7. Adidasii lui Iosif ,vol.1
8. Pune-ti increderea in El Vol.15
9. Aripi spre cer, vol.3
10. Speranta si prietenii, vol.14


 

Radio Speranța începe cu tine! Așteptăm CV-ul tău!

 

Studio Speranța, prietenul de nădejde, cel care aduce muzica în case încă din 1993, vrea să fie și mai aproape de tine. Astfel, acum, în prag de sărbători, a pornit în căutarea unor oameni entuziaști, pozitivi, pasionați și gata de muncă pentru a pune pe unde Radio Speranța.

Astăzi se dă startul maratonului pentru ocuparea postului de redactor șef. Dacă ai experiență în radio, ești un bun organizator și lider, reușești să gestionezi bine sarcinile pe care le ai de îndeplinit, ești dispus să-i înveți și pe alții și ești pregătit pentru o adevărată provocare, e foarte posibil ca locul tău să fie în echipa noastră.

Avem nevoie și de voluntari care să contribuie la dezvoltarea programului Radio Speranța. Ne-am gândit să începem totul cu oameni care au talent oratoric, dicție bună, idei originale și mai mult decât atât disponibilitatea de a se implica într-un proiect nou. Dacă ne convingi, ai ocazia să faci o emisiune pentru Radio Speranța în stilul propriu. Te provocăm să scrii, să prezinți știri și să aduci un aer proaspăt în lumea radioului creștin. Speranța a fost la început o echipă, dar în timp a devenit o adevărată familie. Ne-am bucura să faci parte din ea!

Dacă te încadrezi la vreuna din categoriile de mai sus și te pliezi pe cerințele noastre, suntem nerăbdători să ne trimiți CV-ul la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it